Warning: Use of undefined constant PHP_SELF - assumed 'PHP_SELF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/b/d/golfenhono.se/httpd.www/include/meny.php on line 5
 


Välkomna till Hönö Sportsbar

busslogo

'DLK' 4/12
De Lyckliga Kompisarna + supportband 'Lyckliga gatan'

fbev fb spot www

Förköp finns 4:a veckor innan konsert. Förköpsinfo & erbj. vid förköp -->>

Entré 200kr exkl.garderob / Förköp 200kr inkl.garderob

De Lyckliga Kompisarna, ofta förkortat DLK, är ett svenskt punkband som ursprungligen var verksamt åren 1989-1997 och sedan ånyo sedan 2008. DLK var ett av de band som vid 1990-talets början utgjorde "den andra punkvågen". Bandets mest kända alster är låten "Ishockeyfrisyr" (vardagligt kallad "Hockeyfrilla").

Den drivande kraften i De Lyckliga Kompisarna är sångaren Mart Hällgren, som under årens gång också spelat olika instrument i bandet. 1989 bildade han DLK tillsammans med Björn Gunér. Bandets namn hämtades från en bok om kulturlivet i Sovjetunionen: i en text omnämndes ett sovjetiskt band som på ryska hette just De Lyckliga Kompisarna.
     

"LYCKLIGA GATAN" supportband 4/12

  fb spot wwwLyckliga Gatan är ett nytt punkband från göteborg som endast sjunger på svenska och låtarna i sig varierar sig från snabbt till svängigt. Bandet sjunger om vardagliga händelser och konstiga indianer på stan till historier runtomkring göteborg. Det började med att de ville göra enkel och rolig punk istället för arg och skrikig. Lyckliga Gatan har ett mål och det är att sprida glädje och energi. Det sägs att Bandet kan vara ett av göteborgs Lyckligaste band! att se dom får en direkt att känna sig energifylld av glädje och Lycka trots sina ibland arga texter!
Bandet lovar att ge hundra på scen som alltid och ni kommer märka glädjen dessa herrar sprider!

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Följ oss på
Hönö Sportsbar
#HönöSportsbar

Så köper du förköpsbiljett
Förköpsbiljett finns att köpa 4:a veckor innan & kan köpas fram till kl.12:00 samma dag fast då ska du kunna föra över pengar omgående t.ex med swish.

Ring Andreas 0704-968875.
Du får en kod som du sparar & uppger i entrén & som du uppger när du betalar till bankkonto eller swish.
Uppge kod & artist.

Förköps erbjudande:
Du betalar halva priset på bowling. Detta gäller endast  konsertkväll mellan 20:00-01:00.

Är du/ni från stan så kan vi mot mindre avgift köra er till färjan efter avslutad konsert. Buss avgår vid anländande färja hela natten till stan.


busslogo

 


Hönö Sportsbar stängde efter denna kvällen

Lördag 2/1

Chris Holmes (ex.W.A.S.P) Mean Man + Revelations

Avslutningsfest. Hönö Sportsbar Golfen Hönö stänger.Calender

2015 © Hönö Sportsbar │ ingen adress just nu│ Hönö │ 031-?????? │ Andreas Eriksson │ mail:andreas@golfenhono.se